Η 4creations,  δραστηριοποιείται στην δημιουργία πολυποίκιλων οπτικοακουστικών παραγωγών καλύπτοντας όλη την διαδικασία παραγωγής από την σύλληψη του concept έως την τελική υλοποίηση του project.
Είναι γεγονός ότι η δημιουργία ενός επαγγελματικού βίντεο αποτελεί ισχυρό μέσο προβολής με την προϋπόθεση ότι  συνδυάζει άρτιες τεχνικές προδιαγραφές με ένα δυνατό concept.

Η 4creations εγγυάται την δημιουργία οπτικοακουστικών παραγωγών υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές δίνοντας σας την ευκαιρία  να αποκτήσετε την πιο δυνατή διαφημιστική προβολή μέσω τηλεοπτικού/ραδιοφωνικού spot ή διαφήμισης στο internet.

Το τμήμα Post Production της 4creations αποτελείται από επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση  σε όλο το φάσμα παραγωγής ενός βίντεο και περιλαμβάνει τις εξής ειδικότητες: Σκηνοθέτη, Διευθυντή Φωτογραφίας, Εικονολήπτη, Ηχολήπτη, Μοντέρ, Graphics Designer, 2D-3D Animator, Μουσικό επιμελητή και Μουσικό συνθέτη, Φωτογράφο, Ενδυματολόγο, Μακιγιέρ.
Η άρτια τεχνογνωσία μας στην βίντεο επεξεργασία που περιλαμβάνει broadcast μοντάζ,  χρήση 2d-3d animation και γραφικών, special effects, καθώς και το πλατό το οποίο βρίσκεται εντός της έδρας των γραφείων μας που διαθέτει green box για ιδιαίτερες λήψεις βίντεο ή φωτογραφίας, οδηγεί σε ποιοτικές και άκρως οικονομικές δημιουργικές λύσεις κατασκευής του διαφημιστικού σας spot και του εταιρικού σας βίντεο.

Στα 14 χρόνια  λειτουργίας μας,  μας έχουν τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους δημόσιοι φορείς, επιχειρήσεις, δημοτικοί φορείς, καταστήματα, τηλεοπτικά κανάλια, καλλιτέχνες, για την δημιουργία οπτικοακουστικών παραγωγών όπως video clip,  ντοκιμαντέρ, σημάτων τηλεοπτικών εκπομπών, corporate videos - εταιρικών παρουσιάσεων, διαφημιστικών spot και γενικών multimedia εφαρμογών.

ΑΡ. ΓΕΜΗ 85665002000