Στην 4creations από το 1999 δραστηριοποιούμαστε στον τομέα σχεδιασμού και κατασκευής δυναμικών μοναδικών και εύχρηστων ιστοσελίδων δημιουργώντας την online εικόνα των πελατών μας. Σχεδιάζουμε  δυναμικές, πρωτότυπες, εύχρηστες και φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης ιστοσελίδες χωρίς τη χρήση έτοιμων templates και χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Αντιμετωπίζουμε κάθε ανάθεση έργου ως μοναδική και ξεχωριστή περίπτωση και πριν προχωρήσουμε στην υλοποίηση της συζητάμε με τον πελάτη για τους στόχους του, τις ανάγκες του, ενημερωνόμαστε  για τις λειτουργίες του επαγγελματικού του αντικειμένου έτσι ώστε να επιτύχουμε την δημιουργία ενός web site πλήρως προσαρμοσμένου στους στόχους, στις δυνατότητες και στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας.
Συνδυάζουμε πρωτότυπη εμφάνιση, οικονομία, λειτουργικότητα, μέγιστη ανταποδοτικότητα ταχύτητα και ασφάλεια των δεδομένων σας.
Εφαρμόζουμε πλήρως τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας του cloud computing.

Δίνουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να δοκιμάσουν άφοβα τις υπηρεσίες του cloud μέσω της δημιουργίας την δικής τους πρωτότυπης δυναμικής ιστοσελίδας ξεκινώντας από 50€ και εξελίσσοντας σταδιακά το web site τους on demand αποκτώντας ουσιαστικά τις extra δυνατότητες του  web site την στιγμή που είναι έτοιμοι να τις χρησιμοποιήσουν και για όσο χρόνο τις χρειάζονται εξασφαλίζοντας οικονομία και πλήρης ανταποδοτικότητα της επένδυσής τους.

 Δείγματα Εργασιών

 

ΑΡ. ΓΕΜΗ 85665002000