Η στοχευμένη και επαναλαμβανόμενη μαζική αποστολή ενημερωτικών emails αποτελεί  μία από τις πλέον επικρατέστερες μεθόδους Online Marketing και είναι γνωστή ως Email Marketing.

Η 4creations μέσω του μηχανισμού της εφαρμογής που διαθέτει η ιστοσελίδα www.totalpromotion.gr σας παρέχει εύκολα και οικονομικά το απόλυτο διαφημιστικό εργαλείο άμεσης αύξησης του πελατολογίου σας.

Μέσω του μηχανισμού totalpromotion η 4creations σας δίνει την δυνατότητα να αξιοποιήσετε την  λίστα email που έχετε στην κατοχή σας για ενημερωτικούς ή εμπορικούς σκοπούς.

Η email marketing τεχνική που εφαρμόζουμε  είναι πολύ απλή αλλά άκρως αποτελεσματική. Αρχικά διεξάγεται αυτόματος έλεγχος των επαφών σας για να διαπιστωθεί ο αριθμός των πραγματικών emails δεδομένου ότι είναι συχνό φαινόμενο κάποια emails να μην έχουν γραφτεί σωστά ή να μην είναι πλέον ενεργά.    Αφού γίνει ο έλεγχος, προχωράμε στην διαδικασία οριστικοποίησης της λίστας.

Εάν έχετε το δικό σας newsletter, το ανεβάζετε στο σύστημα και το επεξεργάζεστε εκείνη την στιγμή! Αν δεν έχετε κάποιο δικό σας newsletter, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα ήδη υπάρχοντα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και για όσες φορές θέλετε!

Αν ενδιαφέρεστε για δημιουργία πρωτότυπου template το αναλαμβάνει το τμήμα web designer με extra χρέωση ανάλογη των απαιτήσεων του template.  
Πρίν στείλετε το newsletter σας στους παραλήπτες που θέλετε, μπορείτε να κάνετε όσες δοκιμαστικές αποστολές θέλετε, έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι τα email θα παραληφθούν σωστά και χωρίς λάθη.

Αφού γίνει η αποστολή, μπορείτε να δείτε έπειτα ποια emails άνοιξαν το newsletter σας, τι ώρα και ημερομηνία και πόσες φορές το διάβασαν. Μπορείτε να δείτε που έκαναν κλικ μέσα στο email και τι τους άρεσε περισσότερο.

ΑΡ. ΓΕΜΗ 85665002000