Στην 4creations αναλαμβάνουμε την στοχευμένη προώθηση της ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο μέσω της πλήρους αξιοποίησης των διαφημιστικών εργαλείων του  Online Marketing και εγγυόμαστε αποτελέσματα κατάταξης πρώτης εικοσάδας.

Μέσω του κατάλληλου Seo Marketing επιτυγχάνουμε την επιδίωξη των στόχων μιας ηλεκτρονικής παρουσίας μετατρέποντας την από απλή εταιρική παρουσίαση σε πολύτιμο εργαλείο αύξησης των πελατών και των κερδών μιας επιχείρησης.
Παρέχουμε χρήσιμες συμβουλές (tips) για την βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων/εφαρμογών σας όπως επιλογή κατάλληλων λέξεων κλειδιών κατά την σύνταξη του περιεχομένου σας, επιλογή κατάλληλου domain name για την ονομασία της ιστοσελίδας σας, αποφυγή υπερβολικής χρήσης flash, java scripts, κ.α

Καταγράφουμε τους στόχους σας, αναλύουμε τον ανταγωνισμό και σας προτείνουμε την καταλληλότερη τεχνική online marketing για να κατακτήσετε τις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας.

Σχεδιάζουμε και διαχειριζόμαστε την online προώθηση των πελατών μας αξιοποιώντας κατά περίπτωση τα διαφημιστικά μέσα που μας παρέχει το Internet όπως Google adwords, βελτιστοποίηση σελίδων μέσω SEO, στοχευμένη αποστολή newsletter, social network (κοινωνική δικτύωση) κ.α.  

Αναλύουμε τα αποτελέσματα της  online διαφημιστικής μας καμπάνιας και προχωράμε σε παραμετροποιήσεις, π.χ τροποποίηση λέξεων κλειδιών, όπου αυτό απαιτείται και κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη για να επιτύχουμε την  βέλτιστη απόδοση της διαφήμισης του.

Εφαρμόζουμε τις πλέον σύγχρονες τεχνικές βελτιστοποίησης της κατάταξής σας στις μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing, Yandex)  όπως :

  • SEO REPORT
  • SEO LITE
  • CDN (Content Delivery Network)
  • SOCIAL MANAGEMENT REPORT
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ GOOGLE
  • NEWSLETTER – Email Marketing

ΑΡ. ΓΕΜΗ 85665002000