Η εταιρεία «Χρυσομάλλης Ιωάννης και Σια ΕΕ» είναι Εγκεκριμένη Καταχωρητής ονομάτων χώρου.gr από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών ΕΕΤΤ από τις 07/07/2004 με Αρ.Πρωτοκόλλου ΕΕΤΤ 17449
Παρέχει  online κατοχύρωση domain names με κατάληξη  .gr .eu, .com, .net, .org, .info κ.α μέσω της υπηρεσίας της totalnet.gr

Τι είναι Domain name;

To Domain Name είναι ένα όνομα-διεύθυνση με το οποίο θα σας αναζητούν οι χρήστες ή πελάτες της ιστοσελίδας σας και αποτελεί την online ταυτότητα μας!
Κάθε domain name είναι μοναδικό, χαρακτηρίζει συνήθως το περιεχόμενο του web site στο οποίο παραπέμπει και πρέπει να κατοχυρώνεται.
Ο χρόνος κατοχύρωσης ενός domain name δεν συνεπάγεται και άμεση δημιουργία του αντίστοιχου web site. Η άμεση κατοχύρωση του domain  name  της επιχείρησής σας είναι ο ασφαλέστερος τρόπος  να  προλάβετε ελεύθερο το  domain που σας αντιπροσωπεύει ακόμα και αν δεν έχετε αποφασίσει να δημιουργήσετε άμεσα την δική σας ιστοσελίδα.
Η σωστή επιλογή του  κατάλληλου  domain name, μπορεί να καθορίσει σε σημαντικό βαθμό την γρήγορη άνοδο του web site σας στις μηχανές αναζήτησης με αποτέλεσμα την αποτελεσματική σας παρουσία στο internet.
Η κατοχύρωση των  domains με κατάληξη .gr χρονικά μπορεί να σας  καλύψει  από 2 ως 10 έτη και αντίστοιχα των domains με κατάληξη .eu, .com κ.α. από 1 έως 10 χρόνια.

Τι σημαίνει επιλογή κατάλληλου domain name:

 •    Να είναι σύντομο. Όσο μικρότερος είναι ο αριθμός γραμμάτων ενός domain name τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες εύκολης απομνημόνευσης του.
•     Να είναι περιγραφικό. Το domain name που θα επιλέξουμε θα πρέπει να είναι περιγραφικό του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας ή να αναφέρει τον διακριτικό τίτλο της επιχείρησής σας.
•     Να είναι ευανάγνωστο. Ένα απλό domain name σε σχέση με το πως γράφεται και το πως ακούγεται είναι πολύ σημαντικός  παράγοντας για το κομμάτι της επικοινωνίας του. Θα πρέπει να αποφύγουμε να επιλέξουμε ένα όνομα χώρου που να είναι δύσκολο να συλλαβιστεί ή να ειπωθεί. Μειώνονται ακόμη και οι πιθανότητες για τυπογραφικά λάθη.
•     Να περιέχει την κύρια λέξη κλειδί. Είναι πολύ σημαντικό το domain name που θα επιλέξετε να περιέχει την κύρια λέξη κλειδί με την οποία θα σας ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης.
Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να κατοχυρώσετε όλες τις εκδοχές ενός ονόματος  για να αυξήσετε τους επισκέπτες σας όταν θα σας ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης π.χ odeion & odion

 

ΑΡ. ΓΕΜΗ 85665002000