Στο Google καθημερινά πραγματοποιούνται αναζητήσεις από δισεκατομμύρια  χρήστες, γεγονός που καθιστά την ενδεχόμενη διαφήμισή σας στο Google τον πλέον σύγχρονο, στοχευμένο, μετρήσιμο, οικονομικό και αποδοτικό τρόπο προβολής σας.

Με το Google Adwords δεν πετυχαίνουμε απλώς αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας, αλλά κατακτάμε το σημαντικότερο που είναι αύξηση της ποιοτικής επισκεψιμότητας δεδομένου ότι το Google εμφανίζει αποτελέσματα σε σχέση με τις αναζητήσεις των χρηστών.  

Στην 4creations αναλαμβάνουμε την διαχείρηση της διαφήμισης σας στην δημοφιλή μηχανή αναζήτησης της  Google   και την εγγυημένη κατάταξή σας στην πρώτη σελίδα της, μέσω της εφαρμογής Google AdWords.
Αρχικά αναλύουμε τις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησής σας και σχεδιάζουμε για εσάς, λαμβάνοντας υπ’όψιν και τον ανταγωνισμό, την επιτυχημένη διαφημιστική σας καμπάνια στο Google.

Παρακολουθούμε διαρκώς  την στοχευμένη διαφημιστική σας καμπάνια στο Google και κατόπιν κοινής μας συνεννοήσεως, τροποποιούμε τις αρχικές παραμετροποιήσεις της όπου αυτό χρειάζεται για να επιτύχουμε την βέλτιστη απόδοση της Google προβολής σας. Για παράδειγμα επιλογή διαφορετικών λέξεων-κλειδιών ή ενδεχόμενη αλλαγή στις ημέρες, ώρες και περιοχές εμφάνισης της διαφήμισής σας μπορούν να  κατατάξουν την επιχείρησή σας  άμεσα στις πρώτες θέσεις της Google.

Εγγυόμαστε ότι με τους κατάλληλους χειρισμούς μπορούμε να οδηγήσουμε στην ιστοσελίδα σας το μεγαλύτερο δυνατό μερίδιο του κοινού που ενδιαφέρετε εμπορικά για τα προϊόντα /υπηρεσίες σας.

ΑΡ. ΓΕΜΗ 85665002000